PROJECT NEW WORLD ORDER: ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 
  
   Κατά το έτος 2016 έχουμε φτάσει να κάνουμε ολική αναθεώρηση αξιών και ιδεών βαλλόμενοι πανταχόθεν από νεοταξικές Political Correct τακτικές που έχουν ως κύριο σκοπό την πλήρη αποκαθήλωση βασικών πυλώνων που οδήγησαν την ανθρωπότητα σε αυτήν εδώ την στιγμή. Πυλώνες που κατά το πέρασμα των αιώνων άφησαν το στίγμα τους κάνοντας την ανθρωπότητα καλύτερη ,σοφότερη και δυνατότερη. Κάθε φυλή σε αυτόν τον πλανήτη άφησε το στίγμα της και την παρακαταθήκη της, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο. Μια πανέμορφη ποικιλομορφία φυλών, γλωσσών, πολιτισμών και θρησκειών.  Όμως στηρίχθηκαν σε 4 βασικούς πυλώνες για να δημιουργήσουν.Στο Όμαιμον, το Ομόγλωσσον, το Ομότροπον και το Ομόθρησκον. Το Τετράγωνο της Φωτιάς είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αόρατης απειλής που ονομάζεται Νέα Τάξη Πραγμάτων.


  Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει ως κύριο σκοπό την παγκοσμιοποίηση. Δηλαδή την καταστροφή της διαφορετικότητας και της ποικιλομορφίας. Χρησιμοποιεί δόγματα και τακτικές που καταλύουν κάθε αξία και αρχή που κάθε φυλή έχει ως Ιερό Δισκοπότηρο. Πώς θα επέλθει η παγκοσμιοποίηση; Όταν κάθε φυλή χάσει το παρελθόν της. Όταν κάθε πολιτισμός χάσει την διαφορετικότητά του. Όταν χαθούν γλώσσες και όταν αμαυρωθούν θρησκείες. Τότε φυσικά στο όνομα μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης ο άνθρωπος θα έχει κάνει μια ολική διαγραφή χιλιάδων χρόνων δημιουργίας και εξέλιξης. Το ερώτημα που φυσικά γεννάται είναι το γιατί. Γιατί πολύ απλά επικρατεί η μισαλλοδοξία του κακού ανθρώπου και η ενδότερη φύση της επικράτησης. Η αξίες του κακού ανθρώπου ακούνε στο όνομα Χρήμα και Εξουσία. Εφήμερες καταστάσεις που είναι ικανές να διαλύσουν χιλιάδες χρόνια φωτός με σκοπό την δημιουργία σκότους και χάους.

  Σε πολλές περιπτώσεις αυτή η αόρατη δύναμη εισβάλλει σε διάφορες χώρες της Γης δημιουργώντας καταστάσεις που διαλύουν κάθε αρχή, Μετατρέπουν κυβερνήσεις ανυπάκουες σε "δικτατορικές", χρηματοδοτούν ακραίες θρησκευτικές οργανώσεις με σκοπό την τρομοκρατία, δημιουργούν ΜΚΟ που παίζουν τον ρόλο του Δούρειου Ίππου και έχουν ως αποστολή την τριβή, την αμφιβολία, τον φόβο και την δημιουργία μιας Νέας Πραγματικότητας. Χρησιμοποιούν ξεπερασμένα εργαλεία μιας άλλης εποχής για να δημιουργήσουν Χάος και αστάθεια.Το μεγαλύτερο όπλο χειραγώγησης της μάζας είναι ο Φόβος.  Η αόρατη δύναμη δημιουργεί Ιστορία. Άλλωστε ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το Μέλλον, είναι να το δημιουργήσεις.

  Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως το Τετράγωνο της Φωτιάς είναι ο πραγματικός στόχος και εχθρός αυτής της δύναμης. Άνθρωποι χωρίς παρελθόν είναι και άνθρωποι χωρίς μέλλον. Χωρίς αξίες. Ευκολόπιστοι και αδύναμοι. Η χαρά κάθε χειραγωγού που παίζει ζάρια με την ανθρωπότητα. Δημιουργούν ενοχές στους ανθρώπους που πιστεύουν στο Τετράγωνο της Φωτιάς. Τους απομονώνουν και τους χαρακτηρίζουν. Τους μετατρέπουν σε μαζανθρώπους δείχνοντάς τους πως το καινούριο είναι αναπόφευκτο. Άραγε υπάρχει ίχνος αντίστασης σε αυτόν τον πλανήτη; Είναι χρέος κάθε φυλής και κάθε πολιτισμού να αντισταθεί στην νεοταξική λαίλαπα, κρατώντας γερά το Τετράπτυχο που οδήγησε την ανθρωπότητα στην Δημιουργία. Είναι χρέος όλων μας να διατηρήσουμε την διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία. Είναι μοναδικό χρέος μας να διατηρήσουμε την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ και να διαλύσουμε την παγκοσμιοποίηση και τους ενορχηστρωτές της.

  Η μεγαλύτερη ήττα των νεοταξιτών ιπποτών θα επέλθει μόνος όταν ο άνθρωπος αρχίζει να σκέφτεται, να κρίνει και να επιλέγει. Άλλωστε όποιος έπαιξε με τον ανθρώπινο Νου και το Δίκαιο θα αντιμετωπίσει την συμπαντική νομοτέλεια.

                                         Ύβρις - Άτη - Νέμεσις - Τίσις 





Συγγραφέας/ Αρθρογράφος : Υδρογόνο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ

ΕΝ ΤΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΕΙ Η ΜΟΧΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΕΙΝ

ΜΙΑ ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ