ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ




  Σοφόν το σαφές, κατά τον Χίλων τον Λακεδαιμόνιο ενός εκ των 7 Σοφών της Αρχαίας Ελλάδας. Η σαφήνεια αποτελεί την βάση της νόησης και ως εκ τούτου, οποιοδήποτε ψήγμα ασάφειας δημιουργεί παρανόηση, σύγχυση και χάος, σε οποιαδήποτε κατάσταση ή δραστηριότητα. Πόσο μάλλον δε, όταν η ασάφεια κινείται ως κατευθυνόμενο βέλος από εκείνους που την επιδιώκουν με σκοπό την αποσταθεροποίηση διαφόρων καταστάσεων ή γεγονότων και έχει ως αποτέλεσμα το κέρδος ως αρχικό επιδιωκόμενο.
Φανταστείτε λοιπόν έναν κόσμο όπου η ασάφεια θα είχε εκλείψει. Πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος σήμερα; Η σαφήνεια οδηγεί απευθείας στην πραγματική έννοια ενός γεγονότος, χωρίς αμφιταλαντεύσεις . Απευθείας στην αλήθεια. Η νεοταξική μεθοδολογία, σπέρνει αμφιβολίες στον Νού κάνοντάς τον να θεωρεί σαφές το... ασαφές! Ως εκ τούτου, οι εκάστοτε κυβερνήσεις ή κέντρα εξουσίας ανά τον κόσμο, δημιουργούν Φόβο. Ο φόβος είναι ένα αρχέγονο συναίσθημα που υπερνικάει την Λογική ως επί το πλείστον, δημιουργώντας αμφιβολίες στην σκέψη.Είναι σαφές πως τα εξουσιαστικά ιερατεία δημιουργούν τον μπαμπούλα για να φοβίσουν την μάζα και εν συνεχεία οι ίδιοι άνθρωποι, παίζοντας το θέατρο του προστατευτισμού, παρουσιάζονται ως οι σωτήρες του κόσμου δήθεν έτοιμοι να υπερνικήσουν το θηρίο που οι ίδιοι δημιούργησαν. Το βασικό συστατικό της επιτυχίας τους είναι η...ασάφεια.

  Πιο συγκεκριμένα, είναι σαφές και ξεκάθαρο πως η δημιουργία ενός κτήνους σωβινισμού και μίσους (ISIS) είναι έργο του ίδιου του νεοταξικού διεθνούς σιωνισμού, για να σπείρει φόβο και αμφιβολία στην μάζα. Να την ελέγξει και να την κρατήσει στην αγκαλιά του. Να εξαλείψει από τον άνθρωπο κάθε ελπίδα αφύπνισης και λογικής. Είναι κοινό μυστικό πως το ISIS , είναι δημιούργημα κάποιων "αφανών" κέντρων εξουσίας με σκοπό τον έλεγχο πληθυσμού δια του φόβου. Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερο εργαλείο για την πραγματοποίηση του σχεδίου, από την χρήση μιας θρησκείας που έχει ως βασικά γνωρίσματα "την εξάλειψη των αλλοθρήσκων" και το άκρατο "μίσος" . Η σχέση μεταξύ των σιωνιστικών κέντρων εξουσίας και του Ισλαμικού Χαλιφάτου, είναι ξεκάθαρα σχέση τύπου δούναι και λαβείν. Οι νεοταξίτες υπόσχονται ατελείωτες μαύρες πηγές χρήματος , όπλων και πετρελαίου,καθώς και ανάδειξη της θρησκείας τους και το εκτελεστικό όργανο υπόσχεται "χτυπήματα μίσους" και "δημιουργία φόβου". Έτσι απλά, ο στόχος επετεύχθη.
Με τον οικονομικό πόλεμο τα κέντρα εξουσίας ελέγχουν τις ανάγκες του πληθυσμού. Με τον φόβο, ελέγχουν τον πληθυσμό εξ' ολοκλήρου. Ένας πληθυσμός που βάλλεται πανταχόθεν, δεν δύναται να αφυπνιστεί και να αντιμετωπίσει τον πραγματικό μπαμπούλα του πλανήτη. Τον μπαμπούλα που δημιουργεί μπαμπούλες και χειραγωγεί ανηλεώς τον άνθρωπο με σκοπό να τον κρατήσει υποχείριο.

  Φυσικά, για να εκτελεστεί ένα τέτοιο σχέδιο χρειάζονται αρκετές επί μέρους βοήθειες εκ του σύνεγγυς. Τα ΜΜΕ, διάφορες ΜΚΟ, κυβερνήσεις χρηματοδοτούμενες αποτελούν μερικές εκ των βοηθειών. Είναι πάλι σαφές, πως όλος αυτός ο βρώμικος κύκλος συνεργάζεται για να δημιουργηθεί το τέλειο σχέδιο προς εκτέλεση. Ας τα πάρουμε με την σειρά λοιπόν.

~ ΜΜΕ: Ίσως το μεγαλύτερο εργαλείο χειραγώγησης της συνείδησης του ανθρώπου. Τρανταχτό παράδειγμα πρόσφατα, στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Τα καθεστωτικά και βρώμικα ΜΜΕ, παρουσιάζουν τους κακούς ισλαμιστές που θέλουν να κατακτήσουν την Ευρώπη για να επιβάλλουν τους νόμους της Σαρία δια του αίματος και της βίας (που ισχύει) και συνάμα παρουσιάζουν τον Ολάντ και τις λοιπές μαριονέτες της ΕΕ, ώς προστάτες της Ευρώπης, έτοιμους να διαλύσουν το θηρίο που οι ίδιοι δημιούργησαν! Φανταστείτε τα ΜΜΕ να παρουσίαζαν με σαφήνεια, όλες τις δραστηριότητες της λυκοφωλιάς της ΕΕ με τα αφεντικά τους εκ Δύσεως και τα συνεταιράκια τους εξ Ανατολής. Φανταστείτε τα ΜΜΕ ανά τον πλανήτη να λένε την αλήθεια, πως ηθικοί αυτουργοί του αιματοκυλίσματος αθώων ανθρώπων είναι ΑΥΤΟΙ που δήθεν μάχονται για την ασφάλεια του λαού τους.  Και ο πιο αδαής, θα αφυπνιζόταν. Αλλά δυστυχώς, τα μεγάλης εμβέλειας ΜΜΕ είναι βρώμικα και εξυπηρετούν σκοτεινούς σκοπούς.

~ΜΚΟ: Το αθόρυβο εργαλείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι η μή κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ). Κύριος σκοπός τους, είναι να διατυμπανίζουν τις διεθνιστικές τους φανφάρες κατόπιν εντολών. Απίστευτα μαύρα χρήματα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς τους. Χτυπάνε το μυαλό του ανθρώπου για να αναδείξουν την "ανθρώπινη αλληλεγγύη" ενώ στην ουσία, εκτελούν το σχέδιο των αφεντικών τους. Πόσες ΜΚΟ μάχονται υπερ των "προσφύγων" από την Συρία ώστε να έλθουν στην Ευρώπη; Πόσες ΜΚΟ μάχονται υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των δολοφόνων, αλλά εθελοτυφλούν μπροστά στους ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ δολοφόνους; Πόσες ΜΚΟ δημιουργούν σκηνικά αστάθειας και χάους, χωρίς λόγο;  Είναι σαφές, πως η δημιουργία μιας αλληλουχίας ασάφειας, βαλτώνει ακόμα περισσότερο την ανθρώπινη σκέψη και απλά...παραδίνεται.  Ειλικρινά, πρώτη φορά βλέπω πρόσφυγες από μια εμπόλεμη ζώνη, που δεν είναι ανάμεσά τους γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι. Το σχέδιο εν εξελίξει λοιπόν.

~ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.Κυβερνήσεις που εξυπηρετούν σκοπούς και συμφέροντα ξένων κέντρων εξουσίας. Το μεγαλύτερο εργαλείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να επιβληθεί η παγκοσμιοποίηση. Κυβερνήσεις μαριονέτες που γεμίζουν ψέμματα τον λαό και έχουν ως άμεσο στόχο την εξαθλίωση του ανθρώπου και την καταστροφή της δυνατότητας για αφύπνιση.

  Σοφόν το σαφές λοιπόν....




Συγγραφέας/αρθρογράφος: Υδρογόνο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ

ΕΝ ΤΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΕΙ Η ΜΟΧΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΕΙΝ

ΜΙΑ ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ